Αντώνης Λιοτατής και Γεώργιος Χρυσοστόμου οι Πρωταθλητές στην Λεμεσό - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αντώνης Λιοτατής και Γεώργιος Χρυσοστόμου οι Πρωταθλητές στην Λεμεσό

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ·


Σε μιά "μάχη" που διήρκεσε 40 λεπτά, οι εξαιρετικοί κατά την διάρκεια του Σαββατοκυριάκου Αντώνης Λιοτατής και Γεώργιος Χρυσοστόμου κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 (21-18, 21-19) των πολύ καλών βετεράνων πρωταθλητών Δημήτρη Αποστόλου και Κωνσταντίνου Ευσταθίου.

Το παιγνίδι ήταν ισοδύναμο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως δείχνει και το σκορ. Η νέα ομάδα των Λιοτατή / Χρυσοστόμου (συστάθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες), με τον Λιοτατή στο μπλοκ και τον Χρυσοστόμου στην θέση του αμυντικού (μιά θέση στην οποία αγωνίστηκε επίσημα για πρώτη φορά), φάνηκε να έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την πείρα και την σταθερότητα των βετεράνων πρωταθλητών.

Συγχαρητήρια στους νέους Πρωταθλητές!Στιγμιότυπο από την τελετή απονομής των μεταλλίων. Τα έπαθλα στους νικητές απένειμε ο κ. Αντώνης Κωνσταντίνου, μέλος της επιτροπής Beach Volley της ΚΟΠΕ.


Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού