ΚΑΜΠΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ - Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Καλοκαιρινά Κάμπς 2016 για Παιδιά

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΚΑΜΠΣ ·
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσα παιδιά επιθυμούν να αναπτύξουν το ταλέντο τους στο Beach Volley , ανακοινώνει την έναρξη προπονητικών προγραμμάτων (ΚΑΜΠΣ) στο χώρο των εγκαταστάσεων Beach Volleyτης ΚΟΠΕ, στο Ιστιοπλοϊκό κέντρο στη Λεμεσό,  στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Λευκωσία και στην Ελεύθερη Αμμόχωστο (η τοποθεσία θα ανακοινωθεί σύντομα).

Πατήστε Εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για να γεμίσετε την Δήλωση Συμμετοχής

Bookmark and Share

Προπονητικό καμπ για την επιλογή των Εθνικών Beach- Volley τον Ιούνιο

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΚΑΜΠΣ ·
Επιμέλεια Γιώργος Μιχαηλίδης

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει τη διεξαγωγή προπονητικού καμπ επιλογής αθλητών – αθλητριών που θα στελεχώσουν τις προεθνικές ομάδες Beach Volley. Το καμπ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 08 και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.

Θα συμμετάσχουν αθλητές/τριες κάτω των 18, κάτω των 19 και κάτω των 22

Στο καμπ θα συμμετάσχουν αθλητές/τριες ηλικιών κάτω των 18 (ημερ.γέννησης 01.01. 1999 και μετά), κάτω των 19 (ημερ. γέννησης 01.01.1998 και μετά) και κάτω των 22 (ημερ. γέννησης 01.01.1995 και μετά).

Την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016 οι προπονήσεις θα διεξαχθούν μεταξύ των ωρών 17:00 -20:00 μ.μ. και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 μ.μ. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Beach Volley της ΚΟΠΕ στη Λεμεσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο μέσω του συγκεκριμένου καμπ θα γίνει η επιλογή των αθλητών και αθλητριών που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στα φετινά διεθνή τουρνουά Beach Volley.

Bookmark and Share

Ολοκληρώθηκε το πασχαλινό καμπ Beach Volley στη Λευκωσία

Cyprus Volleyball Federation Official Beach Volleyball Site
Δημοσιεύθηκε από σε ΚΑΜΠΣ ·
Επιμέλεια Γιώργος Μιχαηλίδης

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν την ολοκλήρωση του δεύτερου σκέλους πρώτου πασχαλινού κάμπ Beach Volley της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης την Πέμπτη 05 Μαϊου 2016 στις εγκαταστάσεις του Beach Volley στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το καμπ ήταν διήμερο αφού άρχισε την Τετάρτη 04 Μαϊου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 05 Μαϊου. Η ΚΟΠΕ θέλει να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα την προπονητική ομάδα για τον υπέρμετρο ζήλο να βρίσκεται στην άμμο για να βοηθήσει τα παιδιά και να τους δείξει τα μυστικά του αθλήματος.

Bookmark and Share

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού